Privātuma un sīkdatņu politika

1.    Ievads

1.1Šo mājaslapu ir izstrādājis Zinc Network (turpmāk -“mēs”, “mūsu”, “mums”) sadarbībā ar “Democracy Council”, ko finansē ASV valdība. Zinc Network un partneri apņemas aizsargāt un cienīt mūsu mājaslapas apmeklētāju privātumu. Šī politika (kopā ar mūsu lietošanas noteikumiem un jebkuriem ar tiem saistītajiem dokumentiem) pamato no jums iegūto personas datu vai jūsu sniegto personas datu apstrādi. Lūdzu, rūpīgi izlasiet šo dokumentu, lai izprastu mūsu viedokli un praksi saistībā ar jūsu personas datu apstrādi.

1.2Apmeklējot un lietojot mūsu mājaslapu, jūs pieņemat un piekrītat šajā politikā aprakstītajām darbībām.

1.3Ja jums rodas kādi jautājumi saistībā ar datu aizsardzību, lūdzu, rakstiet uz hellouk@zincnetwork.com vai apmeklējiet “Information Commissioner’s Office” (ICO)www.ico.org.uk lai iesniegtu sūdzību.

 

2.     Kādus personas datus mēs ievācam

Katru reizi, kad apmeklējat mūsu mājaslapu, mēs automātiski iegūstam informāciju, tostarp (bez ierobežojumiem):

(a) IP adresi, ko izmantojat, lai savienotu datoru ar internetu, laika zonas iestatījumus, ģeogrāfisko atrašanās vietu, pārlūkprogammas veidu un versiju, operētājsistēmu un platformu, ieteikšanas avotu, vizītes garumu, lapas skatījumus un mājaslapas pārlūkošanas ceļus;

(b)informāciju par jūsu apmeklējumu, tai skaitā, pilnu vienoto resursu identifikatoru (URI), klikšķstraumi uz, caur un no mūsu lapas, lapas atbildes laikus, lejuplādes kļūdas, konkrētu lapu apmeklēšanas ilgumu, informāciju par darbībām lapā (piemēram, ritināšanu, klikšķus, darbības ar peli un lapas pamešanas metodes) un jebkuru telefona numuru, ko izmantojat, lai sazinātos ar mums.

 

3.    Personas datu izmantošana

3.1Mūsu juridiskais pamats, kas pamato jūsu personas datu apstrādi, ir jūsu piekrišana un likumīgās intereses. Mēs izmantojam analītikas rīkus, kas palīdz uzlabot mājaslapu un jūsu pieredzi tajā. Sīkāka informācija par šo atrodama 8. sadaļā.

3.2Jūs varat izmantot privātuma iestatījumus, lai ierobežotu jūsu informācijas publicēšanu mūsu mājaslapā, bet tas var ietekmēt lapas darbību, kā arī jūs varat mainīt privātuma iestatījumus interneta pārlūkprogrammā, ko lietojat, lai piekļūtu mūsu mājaslapai.

3.3Mēs bez jūsu piekrišanas neizpaudīsim jūsu personas datus trešajai pusei to vai jebkuras citas trešās puses tiešā mārketinga nolūkiem.

 

4.     Personas datu izpaušana

4.1Jūs piekrītat, ka mums ir tiesības izpaust jūsu personas datus:

(a)jebkuram mūsu grupas dalībniekam, kas ir mūsu meitasuzņēmums saskaņā ar Apvienotās Karalistes Uzņēmējsabiedrību likuma (2006) 1159. daļu;

(b)noteiktām trešajām pusēm, tostarp, bet ne tikai:

i.     biznesa partneriem, piegādātājiem un apakšuzņēmējiem jebkura ar jums vai viņiem noslēgta līguma izpildei;
ii.      analītikas un meklētājprogrammu nodrošinātājiem, kas palīdz mums uzlabot un optimizēt mūsu lapu.

4.2Mēs izpaudīsim jūsu personas datus trešajām pusēm:

(a)tādā apjomā, kādā mums ir pienākums tos atklāt, lai izpildītu juridiskās saistības;

(b)saistībā ar jebkuru esošu vai potenciālu tiesvedību

 

5.     Starptautiska datu pārsūtīšana

5.1Mūsu iegūtie dati tiks uzglabāti, apstrādāti un pārsūtīti starp jebkurām valstīm, kurās mēs darbojamies, lai mēs varētu izmantot personas datus saskaņā ar šo politiku. Tos apstrādās pakalpojumu, cita starpā, atbalsta pakalpojumu sniegšanā iesaistītie darbinieki. Mūsu iegūtos datus mēs varam pārsūtīt un uzglabāt (tostarp, bet ne tikai) šādās valstīs, kuru datu aizsardzības likumdošana var atšķirties no Eiropas Ekonomiskās zonas: Amerikas Savienotās Valstis. Iesniedzot savus personas datus, jūs piekrītat šādai pārsūtīšanai, uzglabāšanai vai apstrādei. Mēs veiksim visas darbības, kas ir pamatoti nepieciešamas, lai jūsu dati tiktu apstrādāti droši un saskaņā ar šo privātuma politiku.

5.2Diemžēl informācijas nosūtīšana internetā nav pilnīgi droša. Lai gan mēs darīsim visu iespējamo, lai aizsargātu jūsu personas datus, mēs nevaram garantēt uz mūsu mājaslapu nosūtīto datu drošību; jebkura pārsūtīšana ir jūsu pašu risks. Kad būsim saņēmuši jūsu informāciju, mēs izmantosim stingras procedūras un drošības līdzekļus, lai novērstu nesankcionētu piekļuvi tai.

 

6.     Datu subjektu tiesības

6.1Datu aizsardzības likums (2018) un Vispārējā datu aizsardzības regula (EU 2016/679) (GDPR) (kopā saukti – likums) dod jums tiesības piekļūt par jums uzglabātajai informācijai. Jūsu piekļuve tiek nodrošināta saskaņā ar likumu. Par visiem piekļuves pieprasījumiem būs jāveic samaksa, kas pēc mūsu ieskatiem tiks noteikta katrā gadījumā. Tā segs mūsu izmaksas, kas radīsies, nodrošinot jums informāciju par jūsu uzkrātajiem datiem un iegūstot atbilstošu jūsu identitātes pierādījumu.

 

7.     Grozījumi

Mēs varam laiku pa laikam atjaunot šo politiku, publicējot jaunu versiju mūsu mājaslapā. Lūdzu, regulāri pārbaudiet šo lapu, lai iepazītos ar mūsu konfidencialitātes politikas atjauninājumiem vai izmaiņām.

 

8.     Sīkdatnes

8.1Mūsu mājaslapa izmanto sīkdatnes, lai atšķirtu jūs no citiem mūsu mājaslapas lietotājiem. Tas palīdz nodrošināt labāko lapas pārlūkošanas pieredzi un ļauj uzlabot mūsu lapu.

8.2Turpinot pārlūkot mūsu lapu, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.

 

9.     Mūsu sīkdatnes

9.1Mēs izmantojam tikai sesijas sīkdatnes.

9.2Zemāk norādīti mūsu mājaslapā izmantoto sīkdatņu nosaukumi un to lietošanas mērķi. Mēs izmantojam sesijas sīkdatnes, lai:

(a)izsekotu, kā lietotāji izmanto mūsu mājaslapu;

(b)uzlabotu mājaslapas lietojamību.

 

10.     Analītiskās sīkdatnes

10.1Lai iegūtu un analizētu informāciju par datplūsmu uz mūsu lapu, mēs izmantojam Google Analytics un Facebook Pixel.

10.2Mūsu analītikas pakalpojumu nodrošinātāji, izmantojot sīkdatnes, iegūst statistikas un citus datus par mājaslapas lietošanu.

10.3Mūsu mājaslapā tiek izmantotas šādas analītiskās sīkdatnes: _ga, _gat, _gid, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz and __utmv.

10.4Par mājaslapu iegūtā informācija tiek izmantota, lai sagatavotu pārskatus par mājaslapas lietošanu.

10.5Vairāk informācijas par mūsu analītikas pakalpojumu nodrošinātāju privātuma politikām un analītiskajām sīkdatnēm ir pieejama: http://www.google.com/policies/privacy/ un https://developers.facebook.com/docs/privacy.

 

Noteikumi un nosacījumi

PIRMS ŠĪS LAPAS IZMANTOŠANAS, LŪDZU, RŪPĪGI IZLASIET ŠOS NOTEIKUMUS UN NOSACĪJUMUS

1.Šie noteikumi nosaka mūsu mājaslapas www.KeepFreedomUnlocked.org (turpmāk – mūsu lapa) lietošanas kārtību. KeepFreedomUnlocked.org mājaslapu nodrošina Zinc Network (turpmāk – mēs). Mēs esam uzņēmums, kas atrodas Apvienotajā Karalistē, un ar mums var sazināties, rakstot uz hellouk@zincnetwork.com

2.Izmantojot mūsu lapu, jūs apstiprināt, ka piekrītat šiem lietošanas noteikumiem un ievērosiet tos. Ja jūs nepiekrītat šiem noteikumiem, jūs nedrīkstat izmantot mūsu lapu. Iesakām izdrukāt šos noteikumus turpmākai atsaucei.

3.Šie lietošanas noteikumi ir jālasa kopsakarā ar mūsu Privātuma un sīkdatņu politiku, kas arī attiecas uz mūsu lapas lietošanu. Mūsu Privātuma un sīkdatņu politika nosaka kārtību, kādā mēs apstrādājam no jums iegūtos vai jūsu sniegtos personas datus un informē par mūsu lapā izmantotajām sīkdatnēm. Izmantojot mūsu lapu, jūs piekrītat šādai apstrādei un garantējat, ka visi mums sniegtie dati ir pareizi.

4.Mēs šos noteikumus laiku pa laikam mainām. Katru reizi apmeklējot mūsu lapu, lūdzu, pārbaudiet šos noteikumus, lai izprastu konkrētajā brīdī spēkā esošos noteikumus. Mēs laiku pa laikam varam atjaunot un mainīt mūsu lapu. Mēs varam pārtraukt vai atcelt mūsu lapu. Mūsu lapa ir pieejama bez maksas. Mēs negarantējam, ka mūsu lapa vai jebkurš tās satur vienmēr būs pieejams vai nepārtraukts. Mēs varam pārtraukt, atcelt vai ierobežot pieejamību visai mūsu lapai vai tās daļai biznesa vai operatīvu iemeslu dēļ.

5.Kā jūs varat izmantot mūsu lapas saturu? Mēs esam visa lapas intelektuālā īpašuma un tajā publicēto materiālu tiesību licences turētāji. Šos darbus aizsargā starptautiskie normatīvie akti un līgumi. Visas tiesības ir aizsargātas.

6.Jūs varat izdrukāt vienu kopiju un varat lejuplādēt izvilkumus no jebkuras mūsu lapas sadaļas(- ām) jūsu personīgajām vajadzībām, kā arī jūs varat stāstīt citiem jūsu organizācijas pārstāvjiem
par mūsu lapā publicēto saturu. Jūs nedrīkstat mainīt izdrukāto vai lejuplādēto digitālo vai papīra kopiju saturu, kā arī jūs nedrīkstat lietot ilustrācijas, fotogrāfijas, video un audio ierakstus vai grafikas bez pamatojošā teksta. Jums vienmēr jānorāda, ka mēs (un jebkurš cits identificētais datu sniedzējs) esam mūsu lapas satura licences turētāji.

7.Jūs nedrīkstat izmantot mūsu lapas satura daļu komerciāliem nolūkiem, nesaņemot licenci no licences turētāja.

8.Ja jūs izdrukājat, kopējat vai lejuplādējat jebkuru lapas saturu, neievērojot šos lietošanas noteikumus, mēs nekavējoties pārtrauksim jūsu tiesības lietot mūsu lapu, un jums pēc mūsu ieskatiem būs jāatgriež vai jāiznīcina jebkuras iegūtās materiālu kopijas.

9.Mūsu lapas saturs ir paredzēts tikai vispārīgai informācijai. Tam nav konsultējošs raksturs, uz ko jums vajadzētu paļauties. Pirms veicat kādu darbību vai atturaties no tās veikšanas, pamatojoties uz mūsu lapas saturu, jums jāsaņem profesionālas personas vai speciālista konsultācija.

10.Lai arī mēs darīsim visu iespējamo, lai atjaunotu informāciju mūsu lapā, mēs neizsakām tiešus vai netiešus apgalvojumus, garantijas vai galvojumus, ka mūsu lapas saturs ir precīzs, pilnīgs un atjaunots.

11.Ja mūsu lapa satur saites uz citām trešo pušu saitēm un resursiem, šīs saites ir sniegtas tikai informatīviem nolūkiem. Šīs saites nedrīkst interpretēt kā mūsu apstiprinājumu šīm saistītajām mājaslapām vai informācijai, ko jūs tur varat iegūt. Mēs nevaram kontrolēt šo lapu vai resursu saturu.

12.Mēs nekādā veidā neizslēdzam un neierobežojam mūsu atbildību pret jums, ja šāda rīcība ir nelikumīga. Tas iekļauj atbildību par nāvi vai personīgiem ievainojumiem, ko izraisījusi mūsu vai mūsu darbinieku, aģentu vai apakšuzņēmēju nolaidība, un par krāpšanu vai krāpnieciskiem sagrozījumiem.

13.Mēs izslēdzam visus netiešos nosacījumus, garantijas, paziņojumus vai citus noteikumus, ko var piemērot mūsu lapai vai tās saturam. Mēs neesam atbildīgi pret jums par zaudējumiem vai bojājumiem līguma, pārkāpuma (ieskaitot nolaidību), likumā noteiktā pienākuma nepildīšanas vai citas darbības dēļ, arī, ja tie ir paredzami, kas rodas saistībā vai dēļ:

13.1.mūsu lapas lietošanas vai nespējas to lietot; vai

13.2. mūsu lapā publicētā satura lietošanas vai paļaušanās uz to

14.Mēs negarantējam, ka mūsu lapa ir aizsargāta vai ka tajā nav kļūdu, ļaunprogrammatūru vai vīrusu. Jūs esat atbildīgs par savu informācijas tehnoloģiju, datorprogrammu un platformu, no kurām piekļūstat mūsu lapai, konfigurēšanu. Jums jālieto sava pretvīrusu aizsardzības programma. Jūs nedrīkstat ļaunprātīgi izmantot mūsu lapu, apzināti ieviešot vīrusus vai
ļaunprogrammatūras vai citus materiālus, kas ir ļaunprātīgi vai tehnoloģiski kaitīgi.

15.Jūs nedrīkstat censties iegūt nesankcionētu piekļuvi mūsu lapai, serverim, kurā tiek glabāta mūsu lapa, vai citam serverim, datoram vai datubāzei, kas ir savienota ar mūsu lapu. Jūs nedrīkstat uzbrukt mūsu lapai, izmantojot pakalpojumatteices uzbrukumu vai izplatīto pakalpojumatteices uzbrukumu. Pārkāpjot šo noteikumu, jūs būsiet veicis noziedzīgu nodarījumu saskaņā ar
Likumu par nelikumīgu datortehnoloģiju izmantošanu (1990). Par jebkuru šādu pārkāpumu mēs ziņosim attiecīgajām tiesībaizsargājošajām iestādēm un mēs sadarbosimies ar šīm iestādēm, atklājot tām jūsu identitāti. Šādā situācijā mēs nekavējoties pārtrauksim jūsu tiesības izmantot mūsu lapu.

16.Noteikumi par saitēm uz mūsu lapu. Jūs varat izveidot saiti uz mūsu mājaslapu ar nosacījumu, ka to veicat godīgi un likumīgi un ka tas nekaitē mūsu reputācijai vai negūst labumu no tās. Jūs nedrīkstat izveidot saiti tādā veidā, ka tiek radīta jebkāda saistība, apstiprinājums vai atļaušana no mūsu puses, ja tādas nav. Jūs nedrīkstat izveidot saiti uz mūsu lapu nevienā jums nepiederošā lapā. Mūsu lapa nedrīkst būt ierāmēta nevienā citā lapā, un jūs nedrīkstat veidot saiti uz nevienu citu mūsu lapas daļu, izņemot sākumlapu.

17.Mums ir tiesības jebkurā laikā bez brīdinājuma atsaukt atļauju veidot saites uz mūsu lapu.

18.Ja vēlaties veidot saiti uz mūsu lapu vai izmantot tajā publicēto saturu un tas nav atrunāts šajā dokumentā, lūdzu, rakstiet uz hellouk@zincnetwork.com

19.Šos lietošanas noteikumus, to priekšmetu un veidošanu (un jebkurus ārpuslīgumiskos strīdus un prasības) reglamentē Anglijas tiesību akti. Mēs abi piekrītam eksluzīvajai Anglijas un Velsas tiesu jurisdikcijai.

Pin It on Pinterest